Oferte Charter Avion - Litoral Mauritius, Mauritius ☀️ 2023

Charter Avion - Mauritius 2023

Regiunea Mauritius 2023 face parte din Mauritius.

In regiunea Mauritius sunt 158 hoteluri, din care 41 de hoteluri de 5 stele, 47 de hoteluri de 4 stele, 64 de hoteluri de 3 stele, 6 hoteluri de 2 stele.

Filtre Mauritius 2023

Filtreaza hotelurile din Mauritius pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Mauritius pe baza tipului de masa:

In Mauritius sunt 152 hoteluri, din care 39 de hoteluri de 5 stele, 43 de hoteluri de 4 stele, 64 de hoteluri de 3 stele, 6 hoteluri de 2 stele.
In Balaclava sunt 2 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, un hotel de 4 stele.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Veranda Palmar Beach incepand cu 3,742.00 €
Plecare 8 Martie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Anantara Iko Mauritius Resort And Villas incepand cu 4,529.00 €
Plecare 8 Martie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Four Seasons Resort Mauritius At Anahita incepand cu 5,203.00 €
Plecare 9 Decembrie 2023, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Long Beach Mauritius incepand cu 4,218.00 €
Plecare 8 Martie 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Shangri-la's Le Touessrok Resort And Spa Mauritius incepand cu 5,231.00 €
Plecare 13 Decembrie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Shandrani Beachcomber Resort & Spa incepand cu 4,130.00 €
Plecare 8 Martie 2024, 7 nopti, Demipensiune

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Mauritius, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Optați pentru un sejur însorit în Mauritius

   Cazare Mauritius

   Mauritius este un adevărat creuzet cultural, pe cuprinsul său viețuind musulmani, hinduși, catolici și chinezi. Partea interesantă este că toți aceștia trăiesc în deplină armonie. Insula Mauritius are o cultură diversă. De-a lungul timpului în insulă s-au stabilit oameni din diverse state europene, precum Olanda, Marea Britanie și Franța.  Aceștia au ajuns să conducă insula și au adus sclavi din Asia și Africa pentru a munci terenurile agricole. În prezent, descendenții acestui amestec de populații trăiesc în armonie. Locuitorii Insulei Mauritius sunt extrem de primitori, sunt mereu zâmbitori și bine dispuși, iar diversitate poate fi observată și în ceea ce privește limba și gastronomia. Locuitorii din Mauritius sunt în cea mai mare parte bilingvi, vorbind fluent limba engleză și limba franceză. Lingua franca  din Mauritius este creola, dar locuitorii din insulă folosesc diverse dialecte.  Un sejur în Mauritius nu poate fi complet  fără a încerca preparatele tradiționale, care sunt delicioase și extrem de interesante.  Veți putea alege dintr-o gamă diversă de tipuri de mâncăruri, chiar și preparate italienești. Unele dintre cele mai delicioase preparate autohtone sunt: Dholl Puri, Gato Pima și Samosa.

  An după an, Mauritius a devenit o destinație de vacanță tot mai populară. Spre exemplu, în anul 2019, Mauritius a fost vizitată de către 1,383,488 turiști. Numărul acesta de turiști nu trebuie să ne mire, având în vedere faptul că Mauritius se mândrește cu peste 1000 de hoteluri, bungalouri, vile de lux, o mulțime magazine, restaurante și cafenele. Mauritius este genul acela de destinație de vacanță care se potrivește oricărui tip de turist. Astfel, indiferent de preferințe, turiștii vor descoperi aici locuri care să le fie pe plac și chiar care să-i facă să revină în insulă. Cea mai mare parte a turiștilor care optează pentru un sejur în Mauritius optează pentru hoteluri de lux, care le vor oferi servicii pe măsură. În Mauritius, turiștii se vor putea bucura atât de sejururi relaxante, cât și de adevărate aventuri. Pachetele charter către Mauritius variază în funcție de unitate de cazare aleasă, tipul de masă, dar și perioada din an. Spre exemplu, un luna decembrie, un pachet charter poate porni de la 3.507 Euro, caz în care turiștii vor fi cazați la Hotel Tarisa Resort& Spa ( Grande Baie ), și poate urca până la 9. 495 Euro, pentru turiștii care optează pentru Hotel Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa. În luna ianuarie, tarifele sunt ceva mai reduse, pornind de la 2.945 Euro pentru Hotel La Palmiste Resort & Spa ( Trou Aux Biches ) și urcând până la 5.065 pentru Hotel Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa.  Agenția noastră oferă pachete charter către Mauritius și în luna februarie, ocazie cu care vor putea opta pentru cazare în cadrul: Hotel La Palmiste Resort & Spa ( Trou Aux Biches ), Hotel Tarisa Resort& Spa ( Grande Baie ), Hotel Coin De Mire Attitude ( Bain De Boeuf ), Hotel Tropical Attitude ( Trou D'eau Douce ), Hotel Coral Azur Beach Resort ( Trou Aux Biches ), Hotel Emeraude Beach Attitude - Adults Only ( Belle Mare ), Hotel Laguna Beach, Hotel Sealife Resort & Spa ( Calodyne ), Hotel Casuarina Resort And Spa, Hotel Veranda Pointe Aux Biches, Maritim Crystals Beach Hotel ( Grand Bay ), Hotel Anelia Resort & Spa, Hotel Friday Attitude ( Trou D'eau Douce ), Hotel Ambre A Sun Resort, Hotel Complex Turistic Safo, Hotel Zilwa Attitude, Hotel Radisson Blu Azuri Resort ( Ex.haute Rive ) și altele.

 

poza Optați pentru un sejur însorit în Mauritius

   Plaje Mauritius

  Cei mai mulți turiști care aleg să viziteze Mauritius sunt atrași cu de plajele sale, acestea fiind un adevărat paradis natural. Plajele cu nisip alb din Mauritius sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. Pe aceste plaje, turiștii nu doar că se vor putea bucura de relaxare și vor putea obține un bronz perfect, ci vor putea să se bucure și de numeroase sporturi acvatice, cele mai populare fiind kitesurfing și windsurfing.  Pe aceste plaje, turiștii vor putea realiza unele dintre cele mai frumoase poze, însă îi sfătuim pe aceștia să nu abuzeze de telefonul mobil, deoarece ar fi și păcat ca în loc să vă bucurați de peisajele extraordinare să stați cu ochii în telefon. Stațiunea Flic en Flac este situată pe coasta de vest a Insulei Mauritius. În trecut, Flic en Flac era un sat pescăresc liniștit, dar s-a dezvoltat, ajungând un centru turistic de lux, vizitat an de an de mii de turiști. Plajele acestei stațiuni sunt acoperite cu nisip fin și sunt scăldate de ape cristaline. Stațiunea se mândrește cu 8 kilometri de coastă, de-a lungul cărora se vor putea practica diverse sporturi nautice, plimbări romantice și alte activități. Întreaga coastă Flic en Flac este presărată cu arbori casuarina și este protejată de un recif de corali, care blochează curenții oceanici, ceea ce înseamnă că plajele de aici sunt un loc perfect pentru familiile cu copii și pentru persoanele care abia învață să înoate.

    Pereybere este una dintre cele mai frumoase și mai populare linii de coastă din Mauritius. Aceasta este fix genul de plajă la care vă așteptați atunci când optați pentru un sejur în Mauritius.  Plaja este mărginită de o multitudine de hoteluri, vile de vacanță, restaurante, cafenele și magazine.  Sfatul nostru este să ajungeți pe plajă devreme pentru a ocupa cel mai bun loc. Plaja Pereybere este perfectă pentru familiile cu copii, deoarece atât adulții, cât și cei mici vor putea să se bucure de o mulțime de activități. Plaja Grand Baie, cunoscută și drept Grand Bay, și-a luat numele de la satul din apropiere și este situată în nordul Insulei Mauritius. Grand Baie se bucură de o popularitate extrem de mare în rândul turiștilor, acest lucru datorându-se în special apelor sale deosebit de curate, unde turiștii vor putea să se bucure de soare, vor putea înota și vor putea să practice diverse sporturi acvatice. Turiștii care aleg să viziteze această plajă vor putea practica și snorkeling, deoarece recifele de corali și naufragiile din zonă sunt spectaculoase.  Grand Baie oferă facilități și atracții pentru turiștii de toate vârstele.  Plaja este acoperită cu nisip alb, este destul de întinsă, iar de-a lungul său funcționează o mulțime de baruri și restaurante.  După o zi petrecută pe plajă vă puteți îndrepta către magazinele de îmbrăcăminte din oraș sau magazinele de bijuterii, care vor fi o adevărată încântare pentru doamne și domnișoare.

   Plajele din Belle Mare sunt tărâmuri cu totul paradisiace. Belle Mare este o fâșie de coastă ce se întinde de la Palmar la Trou d´Eau Douce până la Mahebourg. Această plajă este populară mai cu seamă în rândul localnicilor, care o iau cu asalt în fiecare weekend.  Pe această plajă, turiștii se vor putea bucura de relaxare, vor putea să se plimbe, iar turiștii ceva mai curajoși vor putea practica parasailing. Blue Bay este o adevărată bijuterie a Insulei Mauritius. Zona este protejată de către lege, iar începând cu anul 1997 are statut de parc natural. Locul este cufundat într-o liniște desăvârșită, totodată, fiind și cea mai bună locație din Mauritius în cât privește snorkelingul.  Trebuie menționat că în Blue Bay nu există la fel de multe baruri și restaurante ca pe alte plaje din Mauritius. Plaja Mont Choisis este situată pe coasta de nord a Insulei Mauritius și este locul din care veți putea admira unele dintre cele mai fermecătoare apusuri de soare. Această plajă este foarte ușor de accesat și este deosebit de frumoasă. Nisipul său alb este umbrit de vegetația luxuriantă din apropiere și este scăldat de ape de culoarea turcoazului.

 

poza Optați pentru un sejur însorit în Mauritius

    În Mauritius, turiștii se vor putea bucura de scufundări. Există însă și perioade în care aceste nu pot fi practicate, cum ar fi ciclonul și perioadele în care cad precipitații abundente.  Pentru ca sejurul în Mauritius să fie unul cât mai animat, turiștii vor putea alege să se bucure de caiac, snorkeling, excursii cu barca, scufundări și altele. Mediul subacvatic este deosebit de bogat, iar scufundătorii vor avea ocazia de a admira o mulțime de pești viu colorați, corali, diverse specii de țestoase etc.  În cazul în care doriți să vă scufundați, dar nu aveți experiență în domeniu, atunci veți putea opta pentru cursuri, ca apoi să puteți descoperi toate siturile de scufundări care vă surescită interesul. Bogăția terestră a Insulei Mauritius permite vizitatorilor săi să practice karting, ciclism, drumeții, echitație, safari, ședințe foto, vânătoare și alte astfel de activități. În plus, Insula Mauritius are terenuri de golf uimitoare, iar jucătorii nu doar că vor beneficia de cele mai bune condiții, ci vor putea admira și peisaje deosebit de frumoase. Mauritius are, de asemenea, reputația de a fi raiul pasionaților de shopping. În acest sens, magazinele duty free s-au înmulțit semnificativ în ultimul timp.  Din aceste magazine, turiștii vor putea achiziționa de la aparatură foto, ceasuri, bijuterii, telefoane mobile, ochelari de soare, parfumuri și altele.  Magazine duty free sunt situate pe tot cuprinsul insulei, însă cele mai multe sunt concentrate în Caudan Waterfront din Port Luis, Floreal și Plaisance. Insula Mauritius se mândrește și cu numeroase centre comerciale, magazine specializate, magazine de artizanat etc.  Pentru a achiziționa produse autohtone, trebuie doar să vizitați una din piețele colorate de pe insulă, unde fiecare obiect se negociază la sânge.  De aici veți putea achiziționa suveniruri dintre cele mai interesante pentru cei dragi.


poza Optați pentru un sejur însorit în Mauritius

   Mauritius poate fi destinația în care să vă petreceți luna de miere sau chiar puteți profita de sejurul pe insulă pentru a vă oficializa relația. Opțiunile în acest sens sunt nelimitate, puteți opta pentru o plajă cu nisip alb, umbrită de palmieri, pentru o cameră luxoasă de hotel, pentru o insulă pustie sau puteți face pasul cel mare în munți sau în alte zone frumoase de pe insulă. Frumusețile naturale ale Insulei Mauritius nu se rezumă doar la plaje, ci turiștii vor putea vizita și Cascadele Tamarin. Cascadele sunt absolut magnifice și sunt situate în inima unei păduri luxuriante.  Pentru ajunge însă la ele principalul dumneavoastră aliat trebuie să fie o condiție fizică bună. În timpul sejurului în Insula Mauritius, turiștii vor avea ocazia de a vizita și Parcul Național Gorges de la Rivière Noire. Parcul Național este străbătut de 50 kilometri de trasee și 6 trasee destinate plimbărilor, ceea ce înseamnă că parcul este perfect pentru drumeții.  Vizitatorii săi vor avea șansa se a admira câteva specii de plante endemice și o mulțime de păsări. De asemenea, în parc există păduri virgine, văi luxuriante, cascade și râuri cristaline și creste montane falnice.

poza Optați pentru un sejur însorit în Mauritius
 

   Recomandări de călătorie

  Cetățenii Uniunii Europene care doresc să călătorească în Insula Mauritius vor trebuie să dispună de pașaport valabil pentru o perioadă de cel puțin 6 luni. Mauritius este o destinație de vacanță populară pe întreaga durată a anului, însă lunile decembrie-martie sunt cele mai indicate pentru scufundări, în schimb, perioada iunie-august este ideală pentru surfing.  Sezonul ploios în Mauritius debutează în luna ianuarie și se prelungește până în aprilie. Între lunile noiembrie-mai se înregistrează cicloane. În cazul unui ciclon, turiștii sunt sfătuiți să nu părăsească locuința. Trebuie precizat că apa mării nu scade niciodată sub 22ºC. Temperatura medie a aerului în luna iulie este de 24ºC, iar în februarie crește până la 31ºC.  Pentru a călători în Mauritius nu este necesar să aveți administrat vreun vaccin, doar călătorii care vin dintr-o zonă infectată cu febră galbenă  trebuie să aibă administrat acest vaccin. Turiștii care aleg să călătorească în Mauritius sunt sfătuiți să încheie în prealabil o asigurare de sănătate. Pe durata sejurului în Mauritius, turiștii sunt sfătuiți să fie atenți la obiectele de valoare, deoarece furturile sunt destul  de frecvente mai cu seamă în stațiuni. Turiștii pot raporta orice furt poliției pentru turiști, la numărul 213 28 18. Pentru a evita evenimentele neplăcute, turiștii sunt sfătuiți să evite deplasările odată cu lăsarea serii, să-și păstreze banii, documentele și obiectele de valoare în locuri sigure, iar în cazul în care călătoresc cu mijloace de transport în comun să nu-și lase bagajele nesupravegheate.